Football JIGGLERS

Football JIGGLERS
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj JIGGLERÓW piłkarskich. Ten przepis służy 6 i kosztuje 59 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 146 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Jeśli masz dekorowanie lukrem, galaretka o smaku pomarańczowym żelatyna, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 101 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Margarita " Jigglers ", Juicy EGG JIGGLERS, oraz MMMMonster JIGGLERS dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytrzyj po obu stronach formy jajecznej i wzdłuż felg olejem, używając ręcznika papierowego. (Lub lekko spryskaj formę sprayem do gotowania.) Zamknij pleśń, dopasowując obręcze połówek jaj. Zatrzaśnij każdą z sześciu pojedynczych połówek jaja, aż każde z 6 jaj zostanie szczelnie zamknięte. Sprawdź każde jajko, aby upewnić się, że jest zamknięte i zamknięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
2
Umieść formę, napełnij bokiem do góry, na tacy.
3
Wymieszać wrzącą wodę do połączonej suchej mieszanki żelatyny i cynamonu w dużej misce co najmniej 3 min. aż do całkowitego rozpuszczenia żelatyny. Wymieszać z sosem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać do miarki z wylewką. Natychmiast wlać do formy przez otwory do napełniania, aż każde jajko zostanie wypełnione tylko do górnej części kształtu jajka. (Pozostałą mieszaninę żelatyny można wlać do kubka z kremem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
5
Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub do firmy. Otwórz formę za pomocą tępego płaskiego noża, aby delikatnie podważyć między połówkami każdego jajka. (Nie ciągnąć za uchwyt.) Odwróć pleśń i delikatnie wstrząśnij, aby odkręcić jajka. Narysuj "sznurowanie piłkarskie" na jajkach z lukrem. Przechowywać w szczelnie przykrytym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn