Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 15g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera fontina, parmezan, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Budyń chlebowy z pieczarkami, porem i parmezanem, Szynka, Fontina i szpinakowy budyń chlebowy, oraz Grillowana pizza z pieczarkowym Pesto i serem Fontina.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Kłaść kostki chleba na patelni z galaretką; zalać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Kostki Chleba
Galaretka
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Piec w 350 przez 20 minut lub do lekko tosty, obracając dwa razy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Wyjąć z piekarnika; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj szalotki i grzyby; smażyć 12 minut lub aż lekko rumiane i wilgoć odparowuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Szalotka
7
Zdjąć z ognia; wymieszać natkę pietruszki, tymianek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Pieprz
Tymianek
Sól
8
Umieść połowę kostek chleba na dnie naczynia do pieczenia 11 x 7 cali pokrytego sprayem do gotowania. Ułóż mieszankę grzybową równomiernie na kostkach chleba; posyp 1/2 szklanki fontiny i 1 łyżką parmezanu. Wierzch wymieszać z pozostałą kostką chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Kostki Chleba
Grzyby
Parmezan
Ser Fontina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
9
Połączyć mleko, bulion i jajka, mieszając trzepaczką; wlać mieszaninę chleba. Delikatnie nacisnąć tylną łyżką; odstawić na 30 minut. Wierzch z pozostałą 1/2 filiżanki fontiny i pozostałą 1 łyżką parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Ser Fontina
Chleb
Bulion
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
10
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub do zestawu.