Fondue z serem pleśniowym z pomidorkami Cherry i pieczoną cebulą Cipollini

Fondue z serem pleśniowym z pomidorkami Cherry i pieczoną cebulą Cipollini wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 766 kalorii, 17g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cebulę cipollini, masło, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona Cebula Cipollini, Linguine z boczkiem, cebulą, pomidorami i serem pleśniowym, oraz Balsamiczna Prażona Cebula Cipollini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: drewniane szaszłyki
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Za pomocą małego noża do parowania obrać i podzielić cipollini.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute na dużym ogniu, aż gorące, ale nie palenie.
Dodać cebulę i doprawić solą i pieprzem. Karmelizować cebulę na dużym ogniu przez około 5 minut, przenieść patelnię do piekarnika i nadal gotować przez około 8 do 10 minut, aż cebula są ładnie karmelizowane i całkowicie gotowane przez cały, wyjąć z patelni na talerz i lekko ostudzić. Ułóż pomidory koktajlowe i cebulę na talerzu ze szaszłykami do zanurzenia.
W małym rondlu, na średnim ogniu, roztopić masło i gotować, aż dopiero zaczyna brązowieć. Natychmiast dodać tymianek i czosnek. Gotować przez 2 minuty, mieszając, aby zapobiec brązowieniu czosnku.
Dodać krem, podnieść ogień do średniej, doprowadzić do powolnego gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć krem o 1/3, o 2 protokół.
Dodać ser i mieszać, aż ser się roztopi i mieszanina będzie gładka, doprawić, do smaku, pieprzem.
Wlać sos do garnka do fondue i ustawić na świecy, aby utrzymać ciepło.
Umieścić półmisek warzyw i szaszłyków obok i podawać natychmiast.