Fondue Z Serem Piwnym
Fondue z serem piwnym wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 306 kalorii, 20g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako tani napój dla Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, ostry ser cheddar, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, Fondue Piwno-Serowe, oraz Fondue Z Serem Piwnym.
Instrukcje
Połącz ser Cheddar, ser szwajcarski, mąkę, sól i czarny pieprz w misce.
Przetrzyj stronę ząbka czosnku wokół dna i boków garnka do fondue.
Wlać piwo do garnka do fondue i powoli doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, około 5 minut.
Stopniowo mieszaj mieszaninę sera do piwa, dodając małe ilości na raz, aż ser topi się i miesza, 10 do 15 minut.
Wymieszać ostry sos pieprzowy do mieszanki serowej.