Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Fondue z serem Chipotle. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 700 kalorii, 32G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz chipotle chiles w adobo, pieprz, chleb na zakwasie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fondue z serem Chipotle z domowymi precelkami, Cheddar Chipotle Fondue, oraz Fondue Czekoladowo-Chipotlowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby fondue: w misce wymieszać sery i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Przetrzyj wnętrze ciężkiego rondla 3 do 4-quart z połówkami czosnku, pozostawiając czosnek na patelni i dodaj wino i sok z cytryny. Doprowadzić płyn tylko do wrzenia i wymieszać masę serową garściami. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu, mieszając, i mieszać w kirsch, gałka muszkatołowa, chiles, i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Kirsch
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Przenieś fondue do garnka do fondue i ustaw na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Wymieszaj smażone szalotki, szalotki i/lub boczek, jeśli używasz, i podawaj fondue z dodatkami do zanurzenia. Często mieszaj fondue, aby zachować połączenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
5
Płaszcz szalotki w mące i wstrząsnąć w sitku, aby usunąć nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6
W ciężkim 10 do 12-calowej patelni, gotować szalotki w oleju umiarkowanie wysokiej temperaturze, mieszając, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Szalotki przenieść łyżką szczelinową do ręczników papierowych, aby osuszyć i doprawić solą.