Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Fondue z serem Chipotle. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 700 kalorii, 32G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz chipotle chiles w adobo, pieprz, chleb na zakwasie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fondue z serem Chipotle z domowymi precelkami, Cheddar Chipotle Fondue, oraz Fondue Czekoladowo-Chipotlowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby fondue: w misce wymieszać sery i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przetrzyj wnętrze ciężkiego rondla 3 do 4-quart z połówkami czosnku, pozostawiając czosnek na patelni i dodaj wino i sok z cytryny. Doprowadzić płyn tylko do wrzenia i wymieszać masę serową garściami. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu, mieszając, i mieszać w kirsch, gałka muszkatołowa, chiles, i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®
Kirsch
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przenieś fondue do garnka do fondue i ustaw na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wymieszaj smażone szalotki, szalotki i/lub boczek, jeśli używasz, i podawaj fondue z dodatkami do zanurzenia. Często mieszaj fondue, aby zachować połączenie.