Fondue z serem brie Matty ' ego
Fondue z serem brie Matty ' ego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 451 kalorii, 24g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka soli i pieprzu, skrobia kukurydziana, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Fondue z Brie i szczypiorkiem, Brie i Fondue z dzikich grzybów, oraz Matty ' s Skinny Soup.
Instrukcje
Natrzyj czosnek na wnętrze garnka do fondue, pozostawiając pokruszone kawałki na dnie. Można również zrobić fondue na zwykłej patelni z sosem i przenieść do garnka do fondue, ale po co dwie patelnie wszystkie szalone tandetne?
Dodaj białe wino i sherry do garnka i podgrzej na średnim i małym ogniu.
Wrzucić kostki sera w skrobi kukurydzianej do herbu. Gdy wino jest gorące, dodaj ser. Najpierw powoli mieszaj drewnianą łyżką, a następnie użyj trzepaczki. Stale mieszaj, aby nie przypalił się na dnie garnka. Gdy ser się rozpuści, wyjmij go z ognia i zetrzyj na małej gałce muszkatołowej. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Fondue powinno być gładkie i pokryć drewnianą łyżką. Jeśli wydaje się płynny, dodaj więcej sera. Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj odrobinę więcej wina-oszczędnie.
Przygotuj bazę do Fondue i utrzymuj fondue w cieple na małym ogniu. Wyjmij dobre lniane serwetki i nakryj do stołu. To jest posiłek, z którego można być dumnym!