Fondue z serem brie Matty ' ego

Fondue z serem brie Matty ' ego
Fondue z serem brie Matty ' ego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 451 kalorii, 24g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka soli i pieprzu, skrobia kukurydziana, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Fondue z Brie i szczypiorkiem, Brie i Fondue z dzikich grzybów, oraz Matty ' s Skinny Soup.

Instrukcje

1
Natrzyj czosnek na wnętrze garnka do fondue, pozostawiając pokruszone kawałki na dnie. Można również zrobić fondue na zwykłej patelni z sosem i przenieść do garnka do fondue, ale po co dwie patelnie wszystkie szalone tandetne?
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj białe wino i sherry do garnka i podgrzej na średnim i małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Wrzucić kostki sera w skrobi kukurydzianej do herbu. Gdy wino jest gorące, dodaj ser. Najpierw powoli mieszaj drewnianą łyżką, a następnie użyj trzepaczki. Stale mieszaj, aby nie przypalił się na dnie garnka. Gdy ser się rozpuści, wyjmij go z ognia i zetrzyj na małej gałce muszkatołowej. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Fondue powinno być gładkie i pokryć drewnianą łyżką. Jeśli wydaje się płynny, dodaj więcej sera. Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj odrobinę więcej wina-oszczędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Przygotuj bazę do Fondue i utrzymuj fondue w cieple na małym ogniu. Wyjmij dobre lniane serwetki i nakryj do stołu. To jest posiłek, z którego można być dumnym!
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn