Fondue Z Podwójnym Serem
Fondue z podwójnym serem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Betty Crocker ma 9 fanów. Mieszanka zielonej cebuli, ser cheddar, sos pieprzowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Fondue Z Podwójną Czekoladą, Double Double Bacon Cheese Quiche, oraz Serious Cheese: Super Bowl beer and Cheese Fondue.
Instrukcje
W 2-quart rondel lub chafing danie, ciepła zupa, Wino i ser na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ser topi się. Wymieszać czosnek w proszku, kilka kropli sosu pieprzowego i cebuli.
Wlać do garnka do fondue lub chafing danie, aby utrzymać ciepło.
Kawałki chleba i warzywa z widelcami do fondue; zanurzyć w fondue. (Jeśli fondue stanie się zbyt gęste, wymieszaj niewielką ilość wytrawnego białego wina lub soku jabłkowego.)