Fondue Z Kozim Serem

Fondue Z Kozim Serem
Fondue z kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 229 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól, kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fondue Z Kozim Serem Herbed, Fondue z kozim serem ze smażoną szałwią, oraz Fingerling ziemniaki i Fondue z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać mały rondel na małym ogniu; dodać kozi ser i odtłuszczone mleko. Doprowadzić na wolnym ogniu, ubijając, aż ser kozi się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Mleko Bez TłuszczuMleko Bez Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać masło, dobrze ubijając. Doprawić solą, pieprzem i świeżo zmielonym kminkiem; wymieszać z posiekanym szczypiorkiem i mieloną szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kminek MielonyKminek Mielony
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Podawać z surowymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn