Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Fondue z serem z Chiles i grzybami. Ten przepis służy 30 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz tortille z mąki, chiles Poblano, ser Monterey jack i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, oraz Meksykańskie małże z kiełbasą, pieczarkami i Chilami.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Gotować i wymieszać chiles Poblano i grzyby w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać Serrano chiles i czosnek; gotować i mieszać 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej