Fondue Serowe

Fondue Serowe
Fondue serowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 576 kalorii, 20g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. 630 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka wina, szwajcarskiego sera, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę ze skrobi ziemniaczanej, możesz podążać za tym daniem głównym z Bezglutenowe pierniki czekoladowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serious Cheese: Super Bowl beer and Cheese Fondue, Fondue Z Trzema Serami, oraz Fondue Z Serem Oka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Potrzyj wnętrze garnka do fondue (lub zapiekanki) ząbkiem czosnku. Jeśli używasz naczynia do przetarcia, dodaj tylko tyle wody, aby pokryć dno patelni, aby ją chronić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Pokrojony w kostkę ser wymieszać z mąką ziemniaczaną i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ZiemniaczanaMąka Ziemniaczana
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3
Wlać wino do naczynia i podgrzać. Gdy wino jest podgrzane, dodać powlekany ser. Doprowadzić do powolnego gotowania na wolnym ogniu, mieszając trzepaczką drucianą, aż ser topi się i dobrze wymieszać z winem. Doprawić startą gałką muszkatołową, solą i pieprzem. Kiedy będziesz gotowy do podania, ubijaj kirsch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
KirschKirsch
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Podawać z kostkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn