Fondue pomidorowo-ziołowe

Fondue pomidorowo-ziołowe
Need a wegetariańska przystawka? Fondue pomidorowo-ziołowe może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 21. Mieszanka chleba, bazylia, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pomidorowe Fondue Cheddar, Dziki bas w paski z Fondue pomidorowym, oraz 10-minutowe suszone pomidory i rozmaryn Fondue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu; dodać cebulę i czosnek, i smażyć 3 minuty lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj pomidory, pasta pomidorowa, i skórka z cytryny, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
PomidorPomidor
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
4
Przelej do garnka do fondue; trzymaj ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Podawać z pożądanymi akompaniamentami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W21 m.
Porcje21
Ocena Zdrowia1
Magazyn