Fondue owocowe z toffi

Fondue owocowe z toffi
Fondue toffi z owocami zajmuje około 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten wegetariański przepis bez glutenu i lakto ovo zawiera 862 kalorie, 3 g białka i 33 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 osobom. Za 4,74 USD za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako dość drogi dodatek. Ten przepis z Foodnetwork wymaga cukru, złotego syropu, masła i cukru muscovado. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 18%. Podobne przepisy obejmują Fondue toffi, Fondue z owocami mango i Fondue z dipem owocowym.

Instrukcje

1
Rozpuść cukier, syrop i masło w rondlu i gotuj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Jasnego Cukru Muscovado3 łyżki Jasnego Cukru Muscovado
Spryskaj Ekstrakt WaniliowySpryskaj Ekstrakt Waniliowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj śmietanę i wanilię, wymieszaj, a następnie zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
3
Rozlej sos do dwóch filiżanek lub małych misek, a następnie ułóż owoce na 2 spodkach lub na talerzu, według własnego uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn