Fondue Meksykańskie
Przepis Meksykańskie Fondue jest gotowy w około 1 godzinę i 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 18 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz kostki chleba, chili, chili w proszku i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fondue Meksykańskie, Meksykańskie Fondue Z Gorącą Czekoladą, oraz Meksykańskie Fondue Z Gorącą Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć kukurydzę, pomidory, zielone chili i chili w proszku. Wymieszać z serem.
Wlać mieszaninę do 1-1 / 2-qt. powolna kuchenka pokryta sprayem do gotowania.
Przykryć i gotować na wysokiej 1-1 / 2 godzin, mieszając co 30 minut lub do rozpuszczenia sera.
Podawać na ciepło z kostkami chleba.