Fondue Marynowane Z Polędwicy

Fondue Marynowane Z Polędwicy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj marynowanego Fondue z polędwicy. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Jeśli masz polędwicę wieprzową i wołową, ocet jabłkowy, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Marynowane, Polędwica Wołowa Marynowana, oraz Polędwica Wołowa Marynowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać do dwóch dużych plastikowych torebek; dodać wieprzowinę do jednej torby i wołowinę do drugiej. Uszczelnić worki i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez 2 godziny, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Mięso osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Rozgrzać olej w garnku do fondue do 375°. Użyj widelców do fondue, aby gotować mięso na oleju, aż soki wieprzowe staną się jasne, a wołowina osiągnie pożądaną doness.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn