Fondue Irish Stout Tarek
Przepis Tarek ' s Irish Stout Fondue jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i דל פחמימות,zne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 87 centów za porcję, otrzymujesz napój, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, ser cheddar, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 76 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Spróbuj Irish Cheddar And Stout Fondue, Irish Cheddar Fondue z Stout i Whiskey, oraz Farmhouse Cheddar i Irish Stout Fondue z młodymi ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz biały ser Cheddar, ser szwajcarski, parmezan i skrobię kukurydzianą razem w misce; odstawić.
Wymieszaj irlandzkie piwo stout, SOS stekowy, sos Worcestershire, czosnek w proszku, ostry sos pieprzowy i proszek musztardowy razem w garnku do fondue; Ustaw ciepło pod garnkiem do fondue na średnie.
Mieszaj mieszaninę serową, 1/2 szklanki na raz, w mocnej mieszance piwa w garnku do fondue, aż ser się całkowicie rozpuści, a fondue będzie gęste i gładkie. Nie pozwól, aby fondue się zagotowało.
Doprawić czarnym pieprzem do smaku.