Fondue Dippers: kurczak zawinięty w boczek ze szpinakiem, Blanszowanymi warzywami i jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Fondue Dippers: kurczaka zawiniętego w boczek ze szpinakiem, blanszowanych warzyw i jabłek. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 888 kalorii. Na 6,26 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, sok z cytryny, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za דל פחמימות,zny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony kurczak i boczek-owinięte Pani jabłka, Boczek Zawinięty Szpinak Karczoch Faszerowany Kurczak, oraz Uwaga: Roladki z kurczaka zawinięte w boczek ze szpinakiem i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Rozmrozić szpinak w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3
Mżawka trochę oleju na dużym talerzu i mieć stojak siedzi na pieczenia blachy lub szczeliny brojlerów patelni pobliżu. Połowę boczku w poprzek i rezerwy na mięso bezpieczne prep pokładzie. Kurczaka pokroić na pół i przełożyć do naczynia z oliwą z oliwek. Doprawić solą, pieprzem, przyprawą do drobiu i papryką. Wyciśnij szpinak w czystym ręczniku i umieść szpinak w małym naczyniu. Każdy kawałek kurczaka zalać odrobiną szpinaku i zawijać boczkiem. Ułóż, wydają się bokiem w dół, na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Uncje Płynu świeżej Wody
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4
Piec do złotego i jędrnego, 18 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Tymczasem doprowadzić kilka centymetrów osolonej wody do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu. Mieć dużą miskę wody z lodem, na szokujące warzywa, gotowe, jak również.
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Winegret Z Wermutu
6
Dodaj rzodkiewki do wrzącej wody i blanszuj przez 1 minutę, a następnie usuń je i wstrząśnij lodowatą wodą. Powtórz z pieprzem usuwając je szczypcami lub małym sitkiem lub pająkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
7
Dodać szparagi i gotować, aż chrupiące-miękkie, o 2 do 3 protokół, następnie wstrząsnąć i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8
Jeśli używasz świeżej cebuli, dodaj ostatni i gotuj przez 3 minuty, aby poluzować Skórki. Wstrząśnij nimi i użyj ręcznika, aby wytrzeć skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Mięso, warzywa i precle układamy wokół garnka do fondue i podajemy z chlebem w kostkach w koszu.
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
10
Umieścić wino w garnku do fondue i doprowadzić do bańki na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
11
Dodać sok z cytryny, następnie dodać sery w garści, mieszając w ruchu figure-8 drewnianą łyżką. Gdy ser jest całkowicie stopiony, mieszać skrobię kukurydzianą do brandy, w małej misce, aż będzie gładka, a następnie dodać do sera. Doprawić gałką muszkatołową i cayenne i podawać na rozgrzewającej stacji do garnka do fondue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)