Fondue Dippers: kurczak zawinięty w boczek ze szpinakiem, Blanszowanymi warzywami i jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Fondue Dippers: kurczaka zawiniętego w boczek ze szpinakiem, blanszowanych warzyw i jabłek. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 888 kalorii. Na 6,26 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, sok z cytryny, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za דל פחמימות,zny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony kurczak i boczek-owinięte Pani jabłka, Boczek Zawinięty Szpinak Karczoch Faszerowany Kurczak, oraz Uwaga: Roladki z kurczaka zawinięte w boczek ze szpinakiem i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozmrozić szpinak w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3
Mżawka trochę oleju na dużym talerzu i mieć stojak siedzi na pieczenia blachy lub szczeliny brojlerów patelni pobliżu. Połowę boczku w poprzek i rezerwy na mięso bezpieczne prep pokładzie. Kurczaka pokroić na pół i przełożyć do naczynia z oliwą z oliwek. Doprawić solą, pieprzem, przyprawą do drobiu i papryką. Wyciśnij szpinak w czystym ręczniku i umieść szpinak w małym naczyniu. Każdy kawałek kurczaka zalać odrobiną szpinaku i zawijać boczkiem. Ułóż, wydają się bokiem w dół, na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Woda, Aby Umożliwić
Uncje Płynu świeżej Wody
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4
Piec do złotego i jędrnego, 18 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Tymczasem doprowadzić kilka centymetrów osolonej wody do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu. Mieć dużą miskę wody z lodem, na szokujące warzywa, gotowe, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodaj rzodkiewki do wrzącej wody i blanszuj przez 1 minutę, a następnie usuń je i wstrząśnij lodowatą wodą. Powtórz z pieprzem usuwając je szczypcami lub małym sitkiem lub pająkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
7
Dodać szparagi i gotować, aż chrupiące-miękkie, o 2 do 3 protokół, następnie wstrząsnąć i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8
Jeśli używasz świeżej cebuli, dodaj ostatni i gotuj przez 3 minuty, aby poluzować Skórki. Wstrząśnij nimi i użyj ręcznika, aby wytrzeć skóry.
Mięso, warzywa i precle układamy wokół garnka do fondue i podajemy z chlebem w kostkach w koszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Umieścić wino w garnku do fondue i doprowadzić do bańki na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Dodać sok z cytryny, następnie dodać sery w garści, mieszając w ruchu figure-8 drewnianą łyżką. Gdy ser jest całkowicie stopiony, mieszać skrobię kukurydzianą do brandy, w małej misce, aż będzie gładka, a następnie dodać do sera. Doprawić gałką muszkatołową i cayenne i podawać na rozgrzewającej stacji do garnka do fondue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)