Fondue czekoladowo-karmelowe
Przepis na fondue czekoladowo-karmelowe można przygotować w około 10 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 9 g białka , 26 g tłuszczu i łącznie 728 kalorii . Za 1,9 dolara za porcję otrzymasz dodatek na 8 osób. Udaj się do sklepu i kup brzoskwinie, mleko, krakersy graham i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem łyżeczkowym wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Tartaletki czekoladowo-karmelowe , batoniki karmelowe z czekoladą migdałową i batoniki z preclami czekoladowymi w karmelu są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozpuść czekoladę w podwójnym bojlerze lub w dużej misce ustawionej nad gotującą się wodą lub w kuchence mikrofalowej na kilka minut na poziomie HIGH (mieszając co minutę). Mieszaj sos karmelowy i mleko, aż masa będzie gładka i gładka.
Zdejmij z ognia i przełóż do miski, w której będziesz podawać. Ułóż owoce, ciasto i inne smakołyki wokół mieszanki czekoladowej i zacznij maczać!