Fondue Bourguignonne

Fondue Bourguignonne
Fondue Bourguignonne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 86 g tłuszczu, oraz w sumie 1106 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 12 minut. Mieszanka cayenne, brązowy cukier, stek filet i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fondue Bourguignonne, Fondue Bourguignonne, oraz Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway.

Instrukcje

1
Stek pokroić w kostkę 3/4 cala i ułożyć na półmisku. Napełnij garnek do fondue do połowy pełny olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Podgrzać na piecu i przenieść do palnika. Aby podać, mięso jest zbierane widelcem do fondue i zanurzane w gorącym oleju, aż zostanie ugotowane do pożądanej doneness. Po ugotowaniu mięso zanurza się w sosach towarzyszących.;
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
3
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym i pulsuj 2 lub 3 razy. Dostosuj przyprawę. SOS schłodzić, pod przykryciem, przez co najmniej 2 godziny i do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya SazonGoya Sazon
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
SOS przełożyć do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę

Składniki

0warzywo (np. szpinak)tosty cayennetosty cayenne4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki drobno posiekanych ogórków kiszonych3 łyżki drobno posiekanych ogórków kiszonych2warzywo (np. szpinak)tosty curry w proszkutosty curry w proszku1porcja startego parmezanu(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)1porcja startego parmezanuestragon suszonyestragon suszony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda suchamusztarda sucha591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino3żółtka jajżółtka jaj2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży estragon mielonyświeży estragon mielony1ząbek czosnku, drobno mielonyząbek czosnku, drobno mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży sok z limonkiświeży sok z limonki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwechutney z mango, odsączony i posiekanychutney z mango, odsączony i posiekany1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej3Spód: okruszki z herbatników grahamcebula drobno mielonacebula drobno mielona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejogurt zwykły, osuszony w gaziejogurt zwykły, osuszony w gazie2Spód: okruszki z herbatników grahamcebula czerwona mielonacebula czerwona mielona1szczyptaSzczypta płatków czerwonej paprykiSzczypta płatków czerwonej papryki6trochę posiekanej cukiniiSólSól6trochę posiekanej cukiniiSól i pieprzSól i pieprz1porcja startego parmezanuszalotka mielonaszalotka mielona907papryka habanerostek z filetustek z filetu227papryka habanero(2 Laski) niesolone masło, rozpuszczone w rondlu(2 Laski) niesolone masło, rozpuszczone w rondlu1porcja startego parmezanu1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw6trochę posiekanej cukiniiOlej roślinnyOlej roślinny2Spód: okruszki z herbatników grahamtabliczki mlecznej czekolady bez orzechówtabliczki mlecznej czekolady bez orzechów591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet winny białyocet winny biały1porcja startego parmezanuSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 12 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn