Fondue Bourguignonne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 86 g tłuszczu, oraz w sumie 1106 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 12 minut. Mieszanka cayenne, brązowy cukier, stek filet i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fondue Bourguignonne, Fondue Bourguignonne, oraz Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway.
Instrukcje
1
Stek pokroić w kostkę 3/4 cala i ułożyć na półmisku. Napełnij garnek do fondue do połowy pełny olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Podgrzać na piecu i przenieść do palnika. Aby podać, mięso jest zbierane widelcem do fondue i zanurzane w gorącym oleju, aż zostanie ugotowane do pożądanej doneness. Po ugotowaniu mięso zanurza się w sosach towarzyszących.;
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
3
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym i pulsuj 2 lub 3 razy. Dostosuj przyprawę. SOS schłodzić, pod przykryciem, przez co najmniej 2 godziny i do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala