Fondue Bonaparte

Fondue Bonaparte
Fondue Bonaparte to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cydru jabłkowego, sera bonaparte, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 14%. Podobne przepisy to Waiting For Bonaparte Muffaletta (The Remix Edition), Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway, oraz Family Fondue Night {Moje Ulubione Fondue + gratis!}.

Instrukcje

1
W misce zalej suszone grzyby wrzącą wodą, przykryj i odstaw na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Odcedzić, zastrzegając moczenie cieczy. Ponownie nawodnione grzyby posiekać, powrócić do namoczonego płynu i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
W rondlu roztopić masło i pocić szalotki przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Dodać pokrojone grzyby i ich płyn. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć, aż ciecz zostanie prawie całkowicie odparowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Dodać cydr i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)
6
W misce wrzuć ser Bonaparte ze skrobią kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Dodaj jedną trzecią sera do rondla i delikatnie wymieszaj drewnianą łyżką. Powtórz z pozostałym serem, jedną trzecią na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
8
Podgrzać mieszaninę do temperatury poniżej wrzenia. Powinien być ładny i gładki, ale nie za gruby.
9
Zdjąć z ognia i wymieszać z mielonym czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
10
W razie potrzeby dodaj trochę cukru, aby zneutralizować gorycz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
11
Podawać w garnku do fondue z chlebem i warzywami do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn