Fondue Bonaparte

Fondue Bonaparte
Fondue Bonaparte to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cydru jabłkowego, sera bonaparte, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 14%. Podobne przepisy to Waiting For Bonaparte Muffaletta (The Remix Edition), Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway, oraz Family Fondue Night {Moje Ulubione Fondue + gratis!}.

Instrukcje

1
W misce zalej suszone grzyby wrzącą wodą, przykryj i odstaw na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odcedzić, zastrzegając moczenie cieczy. Ponownie nawodnione grzyby posiekać, powrócić do namoczonego płynu i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
W rondlu roztopić masło i pocić szalotki przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
4
Dodać pokrojone grzyby i ich płyn. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć, aż ciecz zostanie prawie całkowicie odparowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Dodać cydr i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
6
W misce wrzuć ser Bonaparte ze skrobią kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj jedną trzecią sera do rondla i delikatnie wymieszaj drewnianą łyżką. Powtórz z pozostałym serem, jedną trzecią na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
8
Podgrzać mieszaninę do temperatury poniżej wrzenia. Powinien być ładny i gładki, ale nie za gruby.
9
Zdjąć z ognia i wymieszać z mielonym czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
10
W razie potrzeby dodaj trochę cukru, aby zneutralizować gorycz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
11
Podawać w garnku do fondue z chlebem i warzywami do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn