Fondant Walcowany

Fondant Walcowany
Walcowana Kremówka wymaga mniej więcej 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 896 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka skracania, syrop glukozowy, żelatyna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Klasyczny Fondant Walcowany, Czekoladowy Fondant, oraz Fondant Z Pianki W Rolce.

Instrukcje

1
Połączyć żelatynę i zimną wodę; odstawić do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Umieścić mieszaninę żelatyny w górnej części podwójnego kotła i podgrzewać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
3
Dodać glukozę i glicerynę, dobrze wymieszać. Wymieszać w skróceniu i tuż przed całkowitym stopieniem, zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop GlukozowySyrop Glukozowy
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
4
Mieszanina powinna ostygnąć do lata.
5
W dużej misce umieścić 4 szklanki cukru cukierniczego. Zrób dobrze w środku i za pomocą drewnianej łyżki, wymieszaj letnią mieszankę żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wymieszać z cukrem i dodać więcej na raz, aż lepkość zniknie. Zagnieść w pozostałym cukrze. Zagniataj, aż kremówka będzie gładka, giętka i nie przykleja się do rąk. Jeśli kremówka jest zbyt miękka, dodaj więcej cukru; jeśli jest zbyt sztywna, dodaj wodę (kropla po kropli). Użyj kremówki natychmiast lub przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce. Po przygotowaniu do użycia doprowadzić do temperatury pokojowej i zagnieść ponownie do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn