Folia Bruschetta Chicken Bake
Przepis Foil-Pack Bruschetta kurczaka piec może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 32 kalorie, 3G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, piersi z kurczaka, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Opakowanie Foliowe Kurczak, Kurczak Azjatycki Z Folią, oraz Kurczak Taco Z Folią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Mieszamy mieszankę farszu, pomidorów i czosnku, aż mieszanka farszu będzie zwilżona.
Umieść 1 pierś z kurczaka na środku każdej z 6 dużych arkuszy folii natryskowej natryskiem do gotowania; posypać bazylią. Top z mieszanką farszu i serem. Fold folia zrobić 6 opakowań.
Umieść w jednej warstwie na obramowanej blasze do pieczenia.
Piec 30 do 35 min. lub dopóki kurczak nie zostanie ukończony (165F).
Przeciąć szczeliny w folię, aby uwolnić parę przed ostrożnym otwarciem pakietów.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.