Focaccia Warzywno-Serowa
Warzywa i ser Focaccia może być tylko Śródziemnomorski przepis, którego szukasz. Ten przepis zawiera 16 porcji z 144 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za 37 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką aktywne drożdże, oregano, bazylię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Focaccia Warzywna, Grillowana Focaccia Warzywna, oraz Włoska Kanapka Z Warzywami Focaccia dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na patelni do pieczenia chleba umieść pierwsze siedem składników w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz ustawienie ciasta (sprawdź ciasto po 5 minutach mieszania; w razie potrzeby dodaj 1 do 2 łyżek wody lub mąki).
Po zakończeniu cyklu obróć ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię. Uderz ciasto.
Rzuć do 13-calowego. x 9-w. prostokąt; przenieś do 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Do polewania posmaruj ciasto oliwą z oliwek; posyp bazylią.
Ułóż pomidory, cebulę i brokuły; posyp solą, pieprzem i parmezanem. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 30 minut.
Piec w temperaturze 350° przez 20 minut.
Posyp serem mozzarella; piec 10-15 minut dłużej lub na złoty kolor i ser się rozpuści.