Focaccia Reubens
Focaccia Reubens może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.23 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, majonez, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Focaccia Reubens, Focaccia Reubens, oraz Jak zrobić Chleb Focaccia & rozmaryn czosnek Focaccia dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wrzucić kapustę z octem, cukrem i solą.
Odstawić w temperaturze pokojowej, rzucając od czasu do czasu, aż zmiękną, około 30 minut.
Rozgrzej prasę panini lub patelnię. Ułóż focaccia na powierzchni roboczej, pokrój boki do góry. W małej misce, połączyć ketchup z majonezem.
Rozprowadzić opatrunek na dolnych połówkach focaccia. Ułóż plasterek Gruyre na sosie. Wierzch z peklowaną wołowiną, marynowaną kapustą i pozostałymi plastrami Gruyre. Zamknąć kanapki i rozprowadzić na zewnątrz focaccia z zmiękczonym masłem.
Dodaj kanapki do prasy i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ser się stopi i focaccia jest chrupiące i złote, o 6 protokół.
Każdą kanapkę przeciąć na pół i od razu podawać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.