Focaccia-faszerowana gulaszem z fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanego Focaccia Squab z gulaszem z fasoli. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 889 kalorii, 29g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cebuli, fasoli, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Squab Nadziewany Ryżem, Focaccia Faszerowana Taleggio I Pancettą, oraz Focaccia nadziewana szpinakiem i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu zalać fasolę cannellini wodą i doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
W tym samym rondlu podgrzać 2 łyżki oleju.
Dodaj cebulę, marchew, seler i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, 5 protokół.
Dodać fasolę cannellini i wywar z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka, około 1 godziny i 15 minut.
W międzyczasie, piecz czerwoną paprykę bezpośrednio nad płomieniem gazowym lub pod rozgrzanym brojlerem, aż do zwęglenia.
Lekko ostudzić, a następnie wyrzucić zwęgloną skórę, łodygę i nasiona.
Pokroić pieprz w 1/2-calową kostkę.
Dodać fasolkę szparagową do fasoli cannellini i dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać z pieczoną czerwoną papryką i doprawić solą i pieprzem.
Na obranej blasze do pieczenia wrzucić focaccia z 1 łyżką oleju.
Piec przez 7 minut, lub do chrupkości; ostudzić. Zostaw włączony piekarnik.
Na małej patelni podgrzać 1/2 łyżki oleju. Sezon squab wątróbki z solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż lekko rumiane, o 1 minuta na stronie.
Dodać szalotkę i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, o 3 protokół. Drobno pokroić wątróbki i dodać je do focaccia wraz z szalotka. Wymieszać z tymiankiem i doprawić solą i pieprzem.
Wypchaj gołębia focaccią. Masło natrzeć na cały placek i doprawić solą i pieprzem. Na dużej patelni żaroodpornej podgrzej pozostałe 2 łyżki oleju.
Dodaj squab, piersi bok do góry. Piecz squab w górnej trzeciej części piekarnika przez około 20 minut, fastrygując co 5 minut, aż natychmiastowy termometr włożony do piersi zarejestruje 130 dla średnio rzadkich.
Przenieś squab na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 5 minut. Usypać farsz z każdego ptaka na każdym talerzu. Wyrzeźbić połówki piersi i całe nogi i przenieść na talerze. Łyżka gulaszu z fasoli obok i podawać.