Flądra z papryką i zieloną cebulką
Flądra z papryką i zieloną cebulką to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 15g białka, oraz 4G tłuszczu. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz butelkowany czosnek, wino, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę wapienną, można podążać tym daniem głównym z Key Limonkowe Babeczki jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sernik z cebulą i zieloną papryką, Kiełbaski, cebula, ziemniaki, papryka i fasola szparagowa, oraz Linguine z czerwoną papryką, zieloną cebulą i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Margarynę roztopić na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj zieloną cebulę, czosnek i paski pieprzu; gotować 2 minuty, często mieszając.
Dodaj rybę i gotuj 2 minuty z każdej strony.
Posyp rybę winem, skórką z limonki i sokiem z limonki. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż ryby płatki łatwo podczas testowania z widelcem. Ostrożnie wyjąć rybę na półmisek; na wierzch polać mieszanką pieprzu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.