Flądra z ciepłym sosem z kaparów, oliwek i pomidorów
Flądra z ciepłym sosem kaparów, oliwek i pomidorów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 452 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz olej roślinny, sól, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Podobne przepisy to Halibut z kaparami, oliwkami i pomidorami, Bruschetta Z Pomidorami, Oliwkami I Kaparami, oraz Penne z pomidorami, oliwkami i kaparami.
Instrukcje
Filety posypać równomiernie solą i pieprzem; posmarować mąką.
Filety podsmażyć w gorącym oleju w dużej patelni 3 do 5 minut z każdej strony lub do złotego i płatków rybnych widelcem.
Rybę wyjąć i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Podawaj ryby w basenie z ciepłym Kaparem, oliwą i sosem pomidorowym.
Dekoruj kaparami, klinami cytrynowymi, klinami pomidorów śliwkowych i dojrzałymi oliwkami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.