Flądra w liściach winogron z " połowu

Flądra w liściach winogron z
Flądra w liściach winogron z " połowu jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 23G białka, oraz 17g tłuszczu. Na $3.85 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jeśli masz ząbki czosnku, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Liście Winogron, Liście Winogron, oraz Bluefish z liśćmi winogron.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. Pomidory grillować na gorącym ogniu, obracając się, aż do zwęglenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Pomidory niech ostygną, następnie rdzeń i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
3
Umieść je w średniej misce i wymieszaj z czosnkiem, kaparami i 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TallegioSer Tallegio
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Flądrę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TallegioSer Tallegio
FlądraFlądra
5
Rozprowadzić mieszankę pomidorową na filetach i owinąć każdy z nich w 2 duże liście, zamykając mieszankę pomidorową. Liście obficie natrzeć oliwą z oliwek. Grilluj flądrę na średnio gorącym ogniu, aż liście będą chrupiące, a flądra tylko ugotowana, około 3 minut z pierwszej strony i 2 minuty z drugiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
FlądraFlądra
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Serwuj od razu.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn