Flądra Pieprzowo-Czosnkowa

Flądra pieprzowo-czosnkowa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu na danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Mieszanka filetów z flądry, sos sojowy, ziarna pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 43%. Spróbuj Flądra pieczona cytrynowo-czosnkowa ze szpinakiem, Pieczona flądra z czosnkiem i oliwą z oliwek, oraz Pieprzowy czosnek Confit z Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rybę w płytkim naczyniu do pieczenia.
Połącz sos sojowy i kolejne 3 składniki; zalej rybą. Przykryć i marynować w lodówce 30 minut.
Wyjąć rybę z marynaty i wyrzucić marynatę.
Posypać rybę równomiernie pieprzem, mocno naciskając, aby ziarna pieprzu przylegały do ryb.
Umieść rybę na półce brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Broil 8 do 10 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.