Flądra pieczona z salsą ananasową

Flądra pieczona z salsą ananasową
Pieczona flądra z salsą ananasową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka rzodkiewki, pieprzu, ananasa w soku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Halibut pieczony z ananasem-jicama Salsa, Broiled Flunder (So Easy!), oraz Flądra Francuska Pieczona.

Instrukcje

1
Umieścić ryby na stojaku brojlerów pan pokryte sprayu masła. Rybę posmarować masłem w sprayu, posypać przyprawą cytrynowo-ziołową i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BrandySos Brandy
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2
Ryby Broil 5 1/2 cala od ciepła 8 minut lub aż ryby płatki łatwo podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Podczas gdy broile rybne, połączyć ananasa i pozostałe składniki. Dodać każdy filet z 1/4 szklanki salsy ananasowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn