Flądra nadziewana rukolą i suszonymi pomidorami

Flądra nadziewana rukolą i suszonymi pomidorami
Flądra nadziewana rukolą (rukolą) i suszonymi pomidorami może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 2198 kalorii, 207g białka, oraz 101 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 27,67 zł / porcja, ten przepis okładki 86% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sok z cytryny, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 85%. Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, Kanapka Halloumi z suszonymi pomidorami i rukolą, oraz Grillowane krewetki (krewetki) z rukolą (rukola) i pomidorami Campari są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.In mały rondel, doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Dodać ziemniaki, czosnek i sól i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć ziemniaki i czosnek do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać 2 łyżki płynu do gotowania i zacieru widelcem lub masherem ziemniaczanym. Wymieszaj parmezan, pieprz, gałkę muszkatołową i szczyptę soli. Wymieszać rukolę (wyciśnięty płyn)i suszone pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
4
Ułóż filety z flądry na powierzchni roboczej ze skórą do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z FlądryFilety Z Flądry
5
2 łyżeczki soku z cytryny posypać równomiernie rybą. Łyżka rukoli lub mieszanki szpinaku na filety i zwinąć.Masłem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6
Umieść rolki flądry w maślanym szwie patelni w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FlądraFlądra
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Posypać flądrę pozostałym 2 łyżkami soku z cytryny, oliwą z oliwek, papryką i orzeszkami pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
FlądraFlądra
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
8
Piec 20 minut, lub aż ryba jest gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego

Składniki

283papryka habanerorukola, gotowana i posiekana (lub szpinak)rukola, gotowana i posiekana (lub szpinak)283papryka habanerorukola, gotowana i posiekana (lub szpinak)rukola, gotowana i posiekana (lub szpinak)227papryka habaneroduży ziemniak do pieczenia, obrany i cienko pokrojonyduży ziemniak do pieczenia, obrany i cienko pokrojony227papryka habaneroduży ziemniak do pieczenia, obrany i cienko pokrojonyduży ziemniak do pieczenia, obrany i cienko pokrojony1porcja startego parmezanu1 szklanka posiekanej cebuli1 szklanka posiekanej cebuli1porcja startego parmezanu1 szklanka posiekanej cebuli1 szklanka posiekanej cebuli4filetyfilety z flądry, przyprawionefilety z flądry, przyprawione4filetyfilety z flądry, przyprawionefilety z flądry, przyprawione2ząbki czosnku, obraneząbki czosnku, obrane2ząbki czosnku, obraneząbki czosnku, obrane1porcja startego parmezanuświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1porcja startego parmezanuświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny0warzywo (np. szpinak)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)0warzywo (np. szpinak)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody2Spód: okruszki z herbatników grahamstarty parmezanstarty parmezan2Spód: okruszki z herbatników grahamstarty parmezanstarty parmezan0warzywo (np. szpinak)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)0warzywo (np. szpinak)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1porcja startego parmezanu1 1/2 funta dużych krewetek U-121 1/2 funta dużych krewetek U-121porcja startego parmezanu1 1/2 funta dużych krewetek U-121 1/2 funta dużych krewetek U-121dla każdego.plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1dla każdego.Steki z rostbefu nowojorskiego z kością, jeśli chceszSteki z rostbefu nowojorskiego z kością, jeśli chcesz4suszone pomidory pakowane w olej, pokrojone w kostkęsuszone pomidory pakowane w olej, pokrojone w kostkę4suszone pomidory pakowane w olej, pokrojone w kostkęsuszone pomidory pakowane w olej, pokrojone w kostkę

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn