Flądra Nadziewana Krabem
Flądra nadziewana Krabem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 3,56 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 534 kalorie, 36g białka, oraz 41 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Jeśli masz sos worcestershire, filety z flądry, żółtko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Faszerowana Krabem Pieczona Flądra, Flądra nadziewana krabami z herbem Aioli, oraz Faszerowana Flądra.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Filety opłukać i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Połącz mięso kraba, zielony pieprz, musztarda w proszku, sos Worcestershire, sól, biały pieprz i rozgniecione solanki.
Połączyć białko jaja i 1 łyżkę majonezu. Mieszać to do mieszanki mięsa kraba.
Filety z flądry posmarować roztopionym masłem.
Umieścić w lekko nasmarowanym, płytkim naczyniu do pieczenia. Łyżka mieszanki kraba na filety i skropić pozostałym masłem.
Filety piec w temperaturze 400 stopni przez 15 minut.
Podczas pieczenia ryby, lekko ubić żółtko w małej misce. Wymieszać 5 łyżek majonezu.
Rybę wyjąć z piekarnika i rozprowadzić na farszu, posypać papryką i natką pietruszki.
Zwiększyć temperaturę piekarnika do 450 stopni i piec do złotego i bąbelkowego, o 6 protokół.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.