Flądra Nadziewana Krabem

Flądra Nadziewana Krabem
Flądra nadziewana Krabem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 3,56 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 534 kalorie, 36g białka, oraz 41 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Jeśli masz sos worcestershire, filety z flądry, żółtko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Faszerowana Krabem Pieczona Flądra, Flądra nadziewana krabami z herbem Aioli, oraz Faszerowana Flądra.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Filety opłukać i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połącz mięso kraba, zielony pieprz, musztarda w proszku, sos Worcestershire, sól, biały pieprz i rozgniecione solanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
CrabmeatCrabmeat
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Połączyć białko jaja i 1 łyżkę majonezu. Mieszać to do mieszanki mięsa kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
CrabmeatCrabmeat
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4
Filety z flądry posmarować roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z FlądryFilety Z Flądry
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
5
Umieścić w lekko nasmarowanym, płytkim naczyniu do pieczenia. Łyżka mieszanki kraba na filety i skropić pozostałym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Filety piec w temperaturze 400 stopni przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Podczas pieczenia ryby, lekko ubić żółtko w małej misce. Wymieszać 5 łyżek majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Rybę wyjąć z piekarnika i rozprowadzić na farszu, posypać papryką i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Zwiększyć temperaturę piekarnika do 450 stopni i piec do złotego i bąbelkowego, o 6 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W31 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn