Flądra gotowana na parze z warzywnym kuskusem
Flądra gotowana na parze z warzywnym kuskusem to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 28g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.67 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka grubej soli i mielonego pieprzu, oliwy z oliwek, octu z białego wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ocet z białego wina, można śledzić to danie główne z Jeżyna Chmurka ciasto z pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jajko na parze z pieczonym warzywem Kuskus z boczkiem i parmezanem, Hirame No Mushiyaki (flądra na parze), oraz Flądra Z Herbowanym Kuskusem dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.