Flu-Fighter Cookies
Flu-Fighter Cookies jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka mielonych goździków, masło, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Flu-Fighter Cookies, Flu Fighter Chicken Stock, oraz Flu Fighter Chicken Noodle Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki i sól połączyć w misce i dobrze wymieszać; odstawić. Za pomocą miksera elektrycznego, śmietana masło i brązowy cukier w dużej misce, aż lekkie i puszyste, 3 protokół. Ubić jajka po kolei. Ubij melasę imbir i skórkę cytrynową, skrobając boki miski, a następnie złóż kwaśną śmietanę. Ręcznie lub z najniższą prędkością miksera, wymieszać mieszaninę mąki. Złóż owies i połowę rodzynek, żurawiny i orzechów włoskich.
Pozostałe suszone owoce i orzechy wymieszać w małej misce i odstawić. Upuść czubate łyżki ciasta na przygotowane blachy do pieczenia. Dodać do każdej z nich część zarezerwowanej mieszanki suszonych owoców i orzechów i schłodzić przez 30 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 37
Piec ciasteczka do ciemnego złota, ale nadal miękkie, 10-12 minut; ostudzić na stojaku. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.