Florida Snapper Z Kuskusem
Florida Snapper z kuskusem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 89g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 1047 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $7.96 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, papryka, masło czosnkowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Florida Snapper Z Kuskusem, Chrupiąca patelnia zapiekana Florida Snapper z kremem z marakui i cytrusami Florida i ogoloną sałatką z kopru włoskiego, przyozdobiona smażonymi krewetkami Florida Gulf i pikantnym Zielonym dżemem z Mango, oraz Florida Red Snapper.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę, marchew i paprykę w oleju na wysokim ogniu med przez około 10 minut.
Pokrój Lucjan na kawałki wielkości kęsa i dodaj z pomidorem, solą, pieprzem i bazylią.Dobrze wymieszać, zmniejszyć ogień, przykryć i dusić 15 minut.Przygotować kuskus doprowadzając bulion, chilis i masło czosnkowe do wrzenia w rondlu, dodać kuskus, przykryć i zdjąć z ognia.
Odstawić 5 minut.Puch kuskus widelcem i umieścić na talerzach.
Podawać mieszankę Lucjana na kuskusie.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio