Florentczycy
Florentynki mogą być właśnie przepisem bezglutenowym, którego szukałeś. Ten deser ma 68 kalorii , 1 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 48 osobom. Za 14 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru, masła, soli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje łyżkowy wynik 0% , co jest wynikiem możliwym do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, być może przypadną Ci do gustu również takie przepisy jak .
Instrukcje
W dużym rondlu wymieszaj cukier, masło, śmietankę, miód, skórkę cytrynową i sól. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, ciągle mieszając. Zredukować ciepło; gotuj i mieszaj przez 4 minuty lub do momentu, gdy termometr cukierniczy wskaże 225°.
Zdejmij z ognia; wymieszać z migdałami i skórką pomarańczową.
Nakładać niewielką łyżkę stołową w odstępie 3 cali na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 6-8 minut lub do złotego koloru. Natychmiast spłaszcz ciepłe ciasteczka grzbietem łyżki. Całkowicie ostudzić na papierze pergaminowym.
W razie potrzeby rozpuść chipsy w kuchence mikrofalowej; mieszaj, aż będzie gładkie.
Rozsmaruj lub posmaruj spody ciasteczek. Za pomocą widelca utwórz faliste linie w czekoladzie.
Na środku połóż połówkę wiśni.
Odstaw do momentu ustawienia.