Fleur De Sel Caramels

Fleur De Sel Caramels
Fleur De Sel Caramels wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka syropu kukurydzianego, cukru, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Podobne przepisy to Fleur de Sel Caramels, Fleur de Sel Caramels, oraz Fleur De Sel Caramels.

Instrukcje

1
Wyłóż 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia z papierem do pieczenia, a następnie lekko posmaruj papier olejem, umożliwiając papierowi drapowanie na 2 strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
W głębokim rondlu (6 cali średnicy * 4 1/2 cala głębokości), wymieszać 1/4 szklanki wody z cukrem i syropem kukurydzianym, i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Nadal gotować, aż mieszanina będzie ciepły złoty kolor brązowy. Nie mieszaj - po prostu obracaj patelnią, aby wymieszać. Obserwuj uważnie, ponieważ szybko się spali na końcu!
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W międzyczasie, na małej patelni, przynieść śmietanę, masło i 1 łyżeczkę fleur de sel na wolnym ogniu na średnim ogniu. Wyłączyć ogrzewanie i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Gdy mieszanina cukru ma ciepły złoty kolor, wyłącz ogień i powoli dodaj mieszaninę śmietany do mieszaniny cukru. Ostrożnie! Wybuchnie gwałtownie. Wymieszać wanilią drewnianą łyżką i gotować na średnim małym ogniu przez około 10 minut, aż mieszanina osiągnie 248 stopni (jędrna kula) na termometrze cukierkowym. Bardzo ostrożnie (gorąco!) wlać karmel do przygotowanej patelni i przechowywać w lodówce przez kilka godzin, aż będzie jędrny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Gdy karmelki są zimne, podważyć arkusz z patelni na deskę do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Płatków Sugar Smacks8 Szklanek Płatków Sugar Smacks
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Przetnij arkusz na pół. Zaczynając od długiego końca, zwinąć karmel mocno w 8-calową kłodę. Powtórz z drugim kawałkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Posyp obie kłody fleur de sel, przyciąć końce i pokroić każdą kłódkę w 8 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
8
Papier lodowy lub pergaminowy pokroić w kwadraty i owinąć każdy Karmel w papier, skręcając końce. Przechowywać w lodówce i podawać schłodzone karmelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn