Flat Iron Steak I Sałatka Ze Szpinakiem

Flat Iron Steak I Sałatka Ze Szpinakiem
Flat Iron Steak i sałatka ze szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 7,17 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 66g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 895 kalorii. 31 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, stek z płaskiego żelaza, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 98%. Grillowany płaski stek z sałatką pomidorową, Stek Z Płaskiego Żelaza Z Suchym Rub, oraz Mojo Flat Iron Steak są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło; lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Doprawić z obu stron płaski stek żelazny solą i pieprzem. Gotować do pożądanego stopnia doneness na rozgrzanym grillu, około 5 minut na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Flat Iron SteakFlat Iron Steak
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Pozwól odpocząć w ciepłym miejscu, kontynuując przepis.
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i gotować, aż zacznie mięknąć, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wlać włoski sos sałatkowy i doprowadzić do wrzenia, a następnie wymieszać czerwoną paprykę i grzyby. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować, aż papryka będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski DressingWłoski Dressing
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
6
Wyjmij warzywa z patelni łyżką szczelinową i odstaw na bok. Zwiększ ciepło do średniej wysokości i dodaj czerwone wino. Dusić sos sałatkowy i wino, aż zmniejszy się do syropu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Tymczasem liście szpinaku podzielić na talerze. Cienko pokroić płaski stek żelazny w poprzek ziarna. Na liście szpinaku łyżkę ciepłej, ugotowanej mieszanki warzywnej, a następnie na wierzchu położyć pokrojony stek. Łyżka na zredukowanym sosie z czerwonego wina, a na koniec posypać serem pleśniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Flat Iron SteakFlat Iron Steak
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Stek W PlastrachStek W Plastrach
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Grgich Hills Estate Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 47 dolarów za butelkę.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
Chłodny klimat Merlot z jasnymi owocowymi smakami i przyjemną w ustach kwasowością z winnic Grgich Hills w południowej Dolinie Napa, uprawianych bez sztucznych nawozów, pestycydów i herbicydów. Z cudownie złożonymi aromatami żurawiny, cedru i prażonych orzechów laskowych, to wino jest idealnym partnerem do polędwicy wołowej, jagnięciny lub pieczonej wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia73
Magazyn