Flash-smażony stek z Zacierem z białej fasoli
Flash smażony stek z białej fasoli zacieru może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 931 kalorii, 67g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na $5.85 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, oliwę z oliwek, steki z antrykotu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Cytrynowy Tłuszcz Z Białej Fasoli, Mexican white bean mash, oraz Stek i gulasz Guinnessa z irlandzkim białym cheddarem kalafior Mash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Najpierw z fasoli: umieścić 1/4 szklanki oliwy z oliwek w rondlu dodać czosnek i skórkę z cytryny i rozgrzać.
Fasolę odcedzić i spłukać pod wodą z kranu, następnie dodać do patelni i ogrzać, mieszając i zgniatając szeroką, płaską łyżką, aby fasola dostała się do nubbly papki. Doprawić do smaku. Niektóre fasole są bardziej słone niż inne.
W międzyczasie podgrzać łyżeczkę oleju na dużej patelni lub patelni i gotować steki na wysokiej przez około 1 1/2 minuty po stronie i usunąć do rozgrzanych talerzy, posypując trochę soli, do smaku, nad nimi, jak to zrobić.
Wycisnąć sok z cytryny do gorącej patelni i pozostawić do bańki z mięsistym olejem, a następnie polać steki.
Podawać natychmiast z zacierem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Raymond R Collection Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
![Raymond R Collection Merlot]()
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.