Flansy Dyniowe Podwójnie Imbirowe

Flansy Dyniowe Podwójnie Imbirowe
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 220 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jeśli 52 grosze za porcję spada twój budżet, Podwójnie imbirowe Flansy z dyni mogą być super bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, imbir, dynię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Flansy Z Dyni, Muffinki dyniowe podwójnie imbirowe ze słodkimi kandyzowanymi orzechami pekan, oraz Piernikowe Flanki Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować karmel, lekko pokryć 6 (6-uncji) ramekinów sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Połącz 1/2 szklanki cukru i 1/4 szklanki wody w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu. Gotować 4 minuty lub aż cukier się rozpuści, mieszając od czasu do czasu. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Gotować, bez mieszania, 6 minut lub aż mieszanina zmieni kolor na złoty wokół zewnętrznych krawędzi. Podzielić równomiernie na przygotowane ramekiny. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Aby przygotować flan, połącz 1/3 szklanki cukru i żółtka w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać dynię i kolejne 3 składniki (przez cynamon).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CynamonCynamon
DyniaDynia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Połącz mleko, pół na pół i świeży imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Imbirświeży Imbir
MlekoMleko
6
Podgrzać mieszaninę mleka na średnim ogniu w ciężkim rondlu do 180 lub do momentu, aż małe pęcherzyki utworzą się wokół krawędzi (nie gotować). Stopniowo dodaj połowę gorącej mieszaniny mleka do mieszaniny jaj, stale mieszając trzepaczką. Powrót mieszaniny mleka do patelni. Zmniejszyć ogień i gotować do 160, stale mieszając trzepaczką .
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
7
Zdjąć z ognia. Przecedzić przez sito nad dużą miską; wyrzucić ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Mieszaninę mleczną podzielić równomiernie pomiędzy przygotowane ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Umieść filiżanki w 13 x 9 cali patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
10
Piec w temperaturze 325 przez 50 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
11
Wyjąć kubki z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Schłodzić co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
12
Ostrożnie poluzuj krawędzie kremów nożem. Odwróć ramekiny na talerze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
NóżNóż
13
Skropić pozostały karmel na kremie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn