Flanki z kukurydzy słodkiej z pomidorowo-kukurydzianym smakiem

Flanki z kukurydzy słodkiej z pomidorowo-kukurydzianym smakiem
Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 168 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka kłosów kukurydzy, pomidory koktajlowe, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Mąka kukurydziana i parmezan, Smak pomidorów, słodkiej kukurydzy i papryki, oraz Łosoś Ze Słodką Kukurydzą, Pomidorami I Awokado.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Kukurydzę gotować w garnku z wrzącą wodą do miękkości, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Odcedzić i schłodzić.
4
Odetnij ziarna ostrym nożem do miski, skrobając uszy. Rezerwa 3/4 szklanki na smak i purée resztę w blenderze z mlekiem, aż będzie gładka. Przecier kukurydziany przełożyć przez drobne sito do miski, odrzucając Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
KukurydzaKukurydza
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
NóżNóż
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Ubij razem jajka, sól i cayenne, aż do wymieszania i ubić w purée kukurydzianym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
KukurydzaKukurydza
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wlać mieszaninę flan do lekko naoliwionych ramekins i piec w łaźni z gorącą wodą tylko do zestawu, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Wyjąć ramekiny z łaźni wodnej i schłodzić na stojaku. Schłodzić do ostygnięcia, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1
Wymieszać kukurydzę, pomidory, cebulę i bazylię. Wymieszać z olejem i octem, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
OcetOcet
BazyliaBazylia
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
Uruchom cienki nóż wokół krawędzi każdego flan, a następnie odwrócić flans na płytkach. Łyżka rozkoszować nad nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1
* Flans i zarezerwowane kukurydza do smaków mogą być schłodzone, pokryte, do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
KukurydzaKukurydza
2
Każda porcja zawiera około 146 kalorii i 6 gramów tłuszczu.
3
Gourmet
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn