Flanki Kokosowe

Flanki Kokosowe
Kokosowe Flansy to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.44 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać żółtka, triple sec, kokos, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Flanki kokosowe z rumem, Migdałowo-Kokosowe Flanki, oraz Flanki kokosowe z kawowym karmelem.

Instrukcje

1
Wymieszać olej i 1 łyżkę wody w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Szczotka wewnątrz ośmiu 3/4-cup budyń kubki lub ramekins z mieszaniny oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Połącz 1 szklankę cukru i pozostałą 1/4 szklanki wody w ciężkim średnim rondlu. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Gotować bez mieszania, aż syrop ma głęboki bursztynowy kolor, szczotkując boki patelni mokrą szczotką do ciast i wirując od czasu do czasu, około 9 minut. Natychmiast podziel karmel pomiędzy przygotowane kubki budyniowe. Używając rękawic kuchennych, przechyl każdy kubek kremu, aby pokryć dno karmelem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
BudyńBudyń
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Piekarnik MittPiekarnik Mitt
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
4
Umieść filiżanki w dużej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Rozłóż kokosa na blasze do pieczenia. Tosty w piekarniku, aż światło złoty, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Połącz mleko kokosowe i mleko w innym średnim rondlu. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać fasolę. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
WaniliaWanilia
NasionaNasiona
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia. Osłona; strome 10 minut.
9
Usuń fasolę wanilii. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić żółtka i 3/4 szklanki cukru w dużej misce, aż gruby i blady, o 4 protokół. Stopniowo ubijać gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Trzepaczka w triple sec. wymieszać w 1/2 szklanki tosty Kokosowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Fuzyjny X-RatedLikier Fuzyjny X-Rated
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Dziel budyń między karmelowymi miseczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
BudyńBudyń
12
Wlać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dojść do połowy boków kubków kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
13
Piec, aż kremy są prawie ustawione i przenieść tylko lekko, gdy kubki są wstrząśnięte delikatnie, o 50 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Usuń kremy z wody. Lekko schłodzić. Chill uncovered overnight.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
15
Uruchom mały ostry nóż wokół kremu, aby poluzować. Aby odkręcić każdy krem, umieść talerz na szczycie kubka z kremem. Mocno chwyć kubek kremu i talerz i odwróć, delikatnie potrząsając i umożliwiając osadzenie kremu na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
16
Posypać kremem z pozostałym 1/4 szklanki tosty kokosowe i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn