Flank Steak Fajitas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Flank Steak Fajitas spróbować. Jedna porcja zawiera 771 kalorii, 42g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.6 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, czosnek, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Flank Steak Fajitas, Grillowany Stek Z Flanki Fajitas, oraz Stek z flanki i Rajas Fajitas.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Aby chimichurri: w robocie kuchennym, dodać pietruszkę, kolendra, czosnek, ostra papryka, ocet, 1/2 szklanki oliwy z oliwek i sól i pieprz i zmiksować na gładką, rezerwy połowę do mżawki na fajitas.
Włożyć pozostałą marynatę do plastikowej torebki i dodać stek. Dobrze marynować i marynować przez co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Wyjąć stek z marynaty i wyrzucić marynatę. Przyprawić stek solą i pieprzem i grillować na średnim ogniu, aż do ugotowania do średnio rzadkiego, około 6 minut na stronę.
Pozostaw stek na 10 minut, luźno pokryty folią aluminiową, przed krojeniem.
Tymczasem ciepłe tortille na grillu. Stek pokroić na cienkie plasterki. Aby służyć, umieść mięso na każdej tortilli i wierzch z pijaną papryką.
SOS Chimichurri skropić nadzieniem i uformować w luźny fałd.
W dużej patelni saute rozgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu. Po połysku dodajemy paprykę i cebulę. Przyprawić solą i pieprzem i saute aż zmiękną i karmelizowane na brzegach, o 6 do 8 protokół.
Dodaj piwo i przykryj. Gotować kilka minut więcej, aż papryka i cebula będą miękkie.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 35 dolarów za butelkę.
![Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc