Flandango

Flandango
Flandango może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 8G tłuszczu i w sumie 275 kalorii. Za 88 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 3 godziny i 10 minut. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka przetworów morelowych, ekstraktu wanillanowego, polewy do lodów toffi i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Wypróbuj podobne przepisy.

Instrukcje

1
Specjalne wyposażenie: Brytfanna wystarczająco duża, aby pomieścić 8 kubków z kremem z co najmniej 1-calowym zapasem około 8 kubków z kremem szklana lub miska ze stali nierdzewnej z wylewką drobny sitko Mały niereaktywny rondel czajnik wrząca woda
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Trzepaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W rondelku połącz mleko, pół na pół, wanilię i cukier. Doprowadzić do nagiego wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Następnie umieść 1 do 2 łyżek każdej polewy w każdej z filiżanek kremu. Polewa powinna znajdować się kilka milimetrów z boku kubka z kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6
Oddziel 3 jajka łyżką cedzakową. Zarezerwuj białych. (Uwaga: zamroź białka w tackach z lodem. Po zamrożeniu białek umieść zamrożone kostki w zamykanych na suwak torebkach do zamrażania. Zamrożone białka można zamrozić do roku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Umieść miskę miksującą na gumowej podkładce lub mokrym ręczniku, aby miska nie wymknęła się spod kontroli. W misce wymieszaj pozostałe całe jajka i żółtka. Ubij jajka trzepaczką, aż lekko zgęstnieją i rozjaśnią kolor. Ubijając jajka, skrop około jednej czwartej gorącego mleka. Teraz ubij hartowane jajka z powrotem do rondla z pozostałą mieszanką mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Umieść sitko o drobnych oczkach nad szklaną lub stalową miską z dziobkiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Wlej mieszaninę jajek przez sitko, aby złapać zsiadłe kawałki lub cząsteczki jajka, które mogą znajdować się w mieszance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
10
Umieść kubki z kremem na brytfannie. Równomiernie rozprowadź krem do kubków z kremem, skracając się przy pierwszym przejściu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
11
Umieść patelnię na środkowym ruszcie piekarnika i wlej wrzącą wodę na patelnię tuż pod poziomem kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Gotuj flany przez około 40 minut lub do momentu, gdy lekko się kołysają, gdy patelnia jest poruszona, około 40 minut. Możesz również włożyć nóż do obierania w połowie drogi między krawędzią a środkiem. Jeśli wyjdzie czysty, flans są gotowe. Za pomocą szczypiec wyjmij kubki z patelni na wyłożoną ręcznikiem blachę. Pozwól wodzie na brytfannie ostygnąć przed wyrzuceniem. Ostudzić, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn