Flan de Queso-Flan z serem śmietankowym

Flan de Queso-Flan z serem śmietankowym
Flan de Queso - flan z serem śmietankowym może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cynamon w proszku, odparowane mleko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Flan z guawanem i serem (Flan de Guayaba y Queso), Krem z serem karmelowym (Flan de Queso), oraz Flan Z Serem Śmietankowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz cukier i wodę na średnim ogniu, aż cukier rozpuści się w małej, ciężkiej patelni. Gotuj, ale nie mieszaj, trzymaj uchwyt patelni i powoli obracaj patelnię, aby włączyć cukier i wodę, aby przypominały syrop bursztynowy. Nie palić. Około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Natychmiast wlać syrop do 9-calowej patelni tortowej. Ostrożnie obracaj patelnię tortową wokół, aby pokryć całe dno syropem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
4
W dużej misce wymieszać jajka, ser śmietankowy, mleko odparowane, mleko skondensowane, cynamon i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wlać do przygotowanego ciasta i przykryć lekko folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
6
Umieść przykrytą patelnię na dużej patelni do pieczenia. Napełnij patelnię do pieczenia w połowie wysokości wrzącą wodą jako bain-marie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
7
Piec przez 1 godzinę i 25 minut lub aż wykałaczka włożona wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć patelnię do pieczenia z piekarnika i ostudzić na patelni z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjąć z wody i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
10
Poprowadź mały nóż wokół flan, aby poluzować. Aby odkręcić, umieść talerz na patelni do ciasta, mocno przytrzymaj talerz i odwróć. Delikatnie wstrząsnąć i pozwolić flan osiąść na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn