Flamandzki Gulasz Wołowy

Flamandzki Gulasz Wołowy
Flamandzki gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 487 kalorii. Ten przepis służy 6. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać chuck wołowiny, masło, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Flamandzki Gulasz Wołowy, Flamandzki gulasz wołowo-piwny, oraz Flamandzki Gulasz Wołowy Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wołowinę osuszyć i posypać pieprzem i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
2
Rozgrzać olej i masło w szerokim 6-do 8-quart ciężki garnek na dużym ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie brązowy wołowiny w 2 do 3 partii (bez tłoczenia), obracając się raz, aż ciemnobrązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
3
Przenieść na talerz.
4
Dodać cebulę i pozostałe 1/4 łyżeczki soli do garnka i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu i skrobanie się brązowe kawałki z dna garnka, aż blady złoty, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego i przykryć garnek, a następnie gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie złoty, o 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
5
Dodaj wołowinę wraz z sokami na talerzu, liśćmi laurowymi i piwem i przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
6
W międzyczasie rozłóż 1 łyżkę musztardy z każdej strony kromek chleba, a następnie połóż chleb na gulaszu. Dusić gulasz, pod przykryciem, aż wołowina będzie bardzo miękka, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Tuż przed podaniem wymieszaj chleb do gulaszu, rozbijając go łyżką, aż zostanie włączony i gulasz zgęstnieje. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
8
Uwaga kucharzy: gulasz można zrobić 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć. Podgrzać na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn