Flagowe babeczki z kremem waniliowym
Flagowe babeczki z kremem waniliowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka cukru pudru, kolor żywności, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Flagowe babeczki z kremem waniliowym, Mini babeczki waniliowe z lukrem waniliowym, oraz Babeczki waniliowe z dwukolorowym lukrem waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 18 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki cupcake z wyjątkiem koloru żywności z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Podzielić ciasto między 2 miski.
Dodaj czerwony kolor żywności do 1 miski do pożądanego koloru czerwonego; pozostaw inne miski białe.
Aby zrobić babeczkę w paski, rozprowadź łyżkę czerwonego ciasta, a następnie łyżkę białego ciasta w papierowym kubku do pieczenia; powtórz, a następnie zakończ, rozprowadzając czerwone ciasto na górze. Użyj ciasta, aby 18 babeczek.
Piec zgodnie z zaleceniami na pudełku na babeczki; może być konieczne dodanie 2 do 3 minut, aby piec czas. Ochłodzić całkowicie, około 20 minut.
Aby lukier, ubij masło z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 3 minuty. Mikserem na małej prędkości, ubić w 3 szklankach cukru pudru, aż cukier zostanie włączony z masłem. Z mikserem na średniej prędkości, dodać sól, wanilię i 2 łyżki mleka; pokonać 3 minuty. Jeśli lukier potrzebuje bardziej sztywnej konsystencji, ubić do 1 szklanki cukru pudru. Jeśli lukier trzeba rozrzedzić, dodać pozostałe mleko, 1 łyżkę na raz. Frost babeczki z lukrem.
Dekoruj fanami truskawek i jagodami. Przechowywać w lodówce.