Flaga ostrzegawcza Chili z płaskimi nakładkami na opony

Flaga ostrzegawcza Chili z płaskimi nakładkami na opony
Uwaga Flaga Chili z flat tire Toppers może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 730 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.63 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, fasola, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Pikantne Chili-Serowe Klopsiki, Noworoczne Smoky BBQ Chili z płaskim i chrupiącym chlebem kukurydzianym, oraz Bruschetta " Toppery dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w średnim garnku do zupy na średnim ogniu. Gdy olej pali, dodać pokrojone poblanos i char je kilka minut i scoot je off do boku patelni i dodać mięso. Rozbić wołowinę i brązowy to kilka minut, a następnie dodać cebulę i czosnek. Doprawić mięso przyprawami z grilla, Worcestershire i chipotles w adobo. Gotować, aż cebula będzie miękka, 5 do 6 minut więcej, następnie mieszać w sosie stek i piwo. Gotuj piwo przez 1 minutę, a następnie dodaj bulion i pomidory i zmniejsz ogień do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Chipotle Z Puszki Chiles W AdoboChipotle Z Puszki Chiles W Adobo
6 Pierników, Drobno Pokruszonych6 Pierników, Drobno Pokruszonych
Sos Do StekówSos Do Steków
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Podgrzej patelnię nonstick na średnim ogniu. Posmaruj patelnię, a następnie wlej ciasto, aby zrobić 3 3/4-calowe naleśniki kukurydziane. Fasolę doprawiamy kminkiem. Top każdy wylewa ciasto kukurydziane z kilkoma łyżkami czarnej fasoli i trochę posiekanej szalotki. Odwróć ciasta, gdy dna są głęboko złote i gotować kolejne 1 do 2 minut po przeciwnej stronie. Powinieneś być w stanie zrobić 6 ciast w 2 partiach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Top bowlfuls chili z flat toppers opon i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
4
Podawać z dużą ilością zimnych 40s lub chłodziarek do wina (zalecane: thunderbird). Odłóż broń przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Avinyo Cava Brut Reserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Avinyo Cava Brut Reserva
Avinyo Cava Brut Reserva
Jasne białe owoce łączą się z nutami tostów. Na podniebieniu wino jest świeże i żywe.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn