Flądra Smażona Na Patelni

Flądra Smażona Na Patelni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonej flądry. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 22g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.07 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 8 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz mąkę, sól i pieprz, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażona Na Maśle Flądra Ikra, Smażona flądra z ziemniakami w pietruszce, oraz Flądra smażona na patelni z przysmakiem kukurydzy Poblano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety umyć w zimnej wodzie i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Posypać solą i pieprzem. Filety pogłębiać w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3
Umieść olej i 2 łyżki masła w płaskiej, patelni o dużym dnie i podgrzewaj na średniej wysokości, aż masło się rozpuści. Utrzymując ciepło na średnim poziomie, gotować rybę na 1 stronie około 3 minut (mniej więcej, w zależności od wielkości filetów), aż do głębokiego brązu i chrupiące. Włączyć ryby i gotować na drugiej stronie, o 3 protokół. Obróć rybę tylko raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wyjąć rybę na półmisek. Wyłącz ogrzewanie. Do gorącej patelni, trzepaczka w pozostałych 1 łyżka masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Dodaj sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
6
Wlać kapary, płyn i wszystko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
7
Trzepaczka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Polać cienkim sosem filety rybne. serwuj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn