Fizzy Ginger-Cranberry Punch
Gazowany Poncz imbirowo-żurawinowy może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 199 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz aromatyczne Bittersy, piernik, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Fizzy Pear Ginger Punch, Fizzy Cranberry-Lemonade Punch, oraz Gazowany Gin i poncz Lillet.
Instrukcje
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać 1/2 szklanki cukru, wody i posiekanego piernika na dużym ogniu do wrzenia. Gotować 1 minutę do rozpuszczenia cukru.
Zdjąć z ognia. Ochłodzić całkowicie, około 20 minut. Odcedzić kawałki imbiru.
Wlać syrop imbirowy do szklanego słoika.
W robocie kuchennym umieść cukier na składniki obręczy. Proces z impulsami włączania i wyłączania, aż do połączenia.
Rozprowadzić w płytkim naczyniu.
W karafce lub dzbanku umieść wszystkie składniki ponczu z wyjątkiem lodu i plasterków pomarańczy, dodając do smaku gin i syrop imbirowy; wymieszaj, aby połączyć.
Aby służyć, zanurzyć każdą obręcz szklanki do picia w wodzie lub wytrzeć pomarańczowym klinem; zanurzyć w cukrze do obręczy do pokrycia. Napełnij szklanki lodem; wlej poncz do szklanek.
Każdy dekoruj skórką pomarańczową.