Five-Pepper Schab Chop Patelnia
Five-Pepper Schab Chop patelnia może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 24g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.22 za porcję. Mieszanka grubo zmielonego pieprzu, bulionu z kurczaka, oryginalnego kremu do gotowania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 59 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Five-Pepper Schab Chop Patelnia, Patelnia Na Kotlet Schabowy, oraz Schab Kotlet Obiad dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kotlety posypać czarnym pieprzem.
Dodaj 3 kotlety do dużej patelni nonstick; gotować na średnim ogniu 3 do 4 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (160F).
Przełożyć na talerz; przykryć, aby się ogrzać. Powtórz z pozostałymi kotletami.
Dodać paprykę i 1/2 bulionu szklanki na patelni; gotować na średnim ogniu 5 min. lub do momentu, gdy papryka będzie krucha i większość bulionu wyparuje. Wymieszać w gotowaniu crme, pozostały bulion i pokruszony pieprz; gotować i mieszać 2 do 3 min. lub do momentu, aż sos zostanie dobrze wymieszany i podgrzany.
SOS podawać na kotletach.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.